Voor jouw kleine mannetje hebben wij prachtige kleertjes in elke style. Als je nou gaat voor iets stoerders, iets schattigs of basic, voor elke situatie hebben wij wat.

12 artikelen  

Verwijder alle


Ruime collectie

Natuurlijk wil je graag kleertjes klaar hebben te liggen voor jouw aanstaande kindje, daarom hebben wij mooie items uitgekozen die mooi staan, lekker zitten en handig zijn. Wij verkopen producten waar wij achter staan, omdat de kwaliteit van de stofjes en kleuren goed zijn. Bij ons kun je voor ontzettend veel terecht. Zo hebben wij baby T-shirtjes, broekjes, vestjes, bloesjes, truitjes, legginkjes, rompertjes noem het maar op!

De juiste stofjes

Al hoe leuk wollen kleertjes ook zijn, wij verkopen ze niet. Wol kan namelijk het tedere babyhuidje irriteren. Daarom adviseren wij om kleertjes te kopen waar katoen in zit. Katoen is zacht, sterk, ademend en vochtregulerend. Dit maakt het een perfect stofje voor babytjes. Vaak is katoen elastisch, dat het aantrekken van de kleertjes gemakkelijk maakt.

Alles voor jouw kindje

Natuurlijk hebben we een ruim assortiment in kleertjes, maar babytjes hebben ook eten nodig. En wat is nou leuker dan eten uit je eigen bordje? Wij hebben de leukste bordjes en bekertjes om jouw babytje eten uit te geven. Spelen helpt om jouw kindje te ontwikkelen. Wij hebben allerlei boekjes, puzzeltjes, rammelaars en knuffels om zijn ontwikkeling te vergroten.