Als je haar maar goed zit! Haarbanden, clipjes en hoofdaccessoires. Alles voor op en in je haar is hier te vinden. Ben je op zoek naar iets stoers of juist schattig? Voor Jongens of meiden? Kijk dan snel verder en zoek jouw favoriet!

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Bad hairday gered

Staat het haar van jou kleine alle kanten op en wil het niet normaal met een borstel zitten? Gelukkig zijn er genoeg leuke haaraccessoires die het haar in toom houden en er ontzettend leuk uitzien. Voor de haren die aan de zijkant uitsteken en een verstrooide professor look geven is nog veel te redden. Een paar haarspeldjes, clipjes of een haarbandje en de look is al snel gered. Heeft het haar van je kleine rakker een look dat eruitziet als dat hij of zij de vingers in het stopcontact gestoken heeft? Dan zijn er altijd nog hoedjes en petjes die stoer staan en tegelijk de bad hairday redden.

Stoere en schattige haaraccessoires

Haaraccessoires redden niet alleen een slechte haardag, maar kunnen de look ook helemaal afmaken. Voor alle stijlen is een bijpassend item te vinden. Zoek je naar stoere accessoires of juist schattige accessoires? Voor iedereen is er een perfect item. Maak je outfit helemaal af met de prachtige items die wij voor jou uitgekozen hebben.

Wil je weten of de accessoires helemaal passen bij de outfit die je voor ogen hebt? Bel of kom gerust langs in de winkel. Wij helpen graag mee en geven passend advies. Dus bij twijfel even contact opnemen!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}