Feest! Bij een party hoort versiering! Of je nu een kinderfeest, babyshower of verjaardagsfeest geeft, voor alle soorten feesten vind je hier de juiste versiering. Slingers, ballonnen, honeycombs, bekers en bordjes. Je vindt het allemaal hieronder.

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Feestartikelen

Door ballonnen en slingers op te hangen wordt al snel een feestsfeer gecreëerd. Wil je wat anders dan deze standaardartikelen? Dan kun je er ook voor kiezen om honeycombs op te hangen tussen de ballonnen. Blijven de gasten eten of heb je geen zin in het vele afwassen na de tijd? Papieren bekertjes en borden zijn ontzettend handig en zien er ook nog eens leuk uit.

Decoratie

Het hele leven is een feestje! Wil je daarom versiering dat het hele jaar door kan hangen? Dan zijn honeycombs perfect. Ze zijn niet alleen perfect voor feesten, maar kunnen ook heel goed als versiering in huis gebruikt worden. Het staat onwijs schattig in een baby- of kinderkamer. Honeycombs zijn soort pom poms die je ophangt. Ze zijn van papier gemaakt en kunnen hierdoor langer blijven hangen dan bijvoorbeeld ballonnen. Ook slingers zijn perfect om langer op te hangen. Door het in huis te gebruiken als decoratie creëren je een gezellige sfeer.

Het hele feest compleet

Bij ons kun je helemaal slagen voor een kinderfeest. Alle benodigdheden dat je voor een feest nodig hebt kun je shoppen bij Denderz. Shop de feestoutfit van jouw zoon of dochter en voeg de slingers en ballonnen eraan toe. Gemakkelijk onder één dak en snel samen in huis!

Voor meer inspiratie en informatie bekijk je de blog babyshower en kinderfeestje.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}