Dutch Dream Denim maakt broeken die helemaal afgestemd zijn op stoere, spelende kinderen. Ze weten dat kinderen nogal eens vallen en met een gat in de broek thuis kunnen komen. Dit hoeft helemaal niet meer een probleem te zijn met deze broeken! Ze hebben namelijk een unieke dubbele knie ontwikkeld.

3 artikelen  

Verwijder alle


Dubbele knie technologie

Voor elk kind dat lekker van spelen houdt en hierbij niet denkt om de kleding zijn dit perfecte broeken. Een gat in de broek is niet erg meer door de extra laag stof die achter de knieën zijn genaaid. Een gat in de broek is helemaal in de mode en met de extra laag stof lijkt het net alsof de broek zo bedoeld was. De broeken gaan hierdoor twee keer zo lang mee en blijven stylish.

Stoere broeken

De broeken van Dutch Dream Denim zijn ontzettend stoer. Dutch Dream Denim heeft alleen spijkerbroeken. De stoffen die gebruikt worden hebben een verwassen look, zodat de broeken er gaaf en een beetje ruig uitzien. Door de stiksels die op de broeken genaaid zijn worden de broeken nóg een tikkeltje stoerder. Dutch Dream Denim heeft niet alleen lange broeken, maar ook korte broeken. Op elk seizoen zijn ze voorbereid!

Dutch Dream Denim broeken komen in de maten 92, 98, 110, 116, 122 en 128.