Concept


Wie zoekt er nou niet een fijne plek waar je een goede kop koffie kunt krijgen, een lekker broodje kan eten en tegelijkertijd je kind zorgeloos mee naartoe kunnen nemen. Waar je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen als je kleintje huilt, maar waar je ook een goede kinderstoel vindt, een kindermenu en een verschoningsruimte. En als de kinderen iets groter zijn een uitdagende speelplek. In de binnenstad van Groningen bestaat deze plek, ja echt! In Juni 2016 opende Denderz haar deuren aan de Westerkade 5.

Middels een crowdfundingcampagne werd er in een mum van tijd werd er bijna 100.000 euro geïnvesteerd. Denderz is inmiddels een begrip geworden onder de Groningse mama’s, papa’s en kindjes.Jessica

Ik ben Jessica, 32 jaar en moeder van een prachtig meisje. Mijn roots liggen in Friesland, maar inmiddels ben ik niet meer uit de stad Groningen te slaan.

Door de week ben ik een bezige bij en het weekend breng ik graag door met mijn gezin. Ik hou van gezelligheid met vriendinnen en ik streef er naar om met regelmaat te sporten.

Motto: Do what you love and love what you doTeam Denderz


Ons succes

Met onze positieve team spirit en ons enthousiasme hebben wij Denderz tot een succes gemaakt. Een all-in concept die zich onderscheidt door het aanbod, de uitstraling en de communicatie. Wij staan voor een unieke beleving voor jong en oud, om even stil te staan in deze snelle wereld. Omdat alle ouders een relax moment met hun kids verdienen.Volg onze avonturen!