Concept


De beste ideeën ontstaan uit eigen gemis. Lucinda en Jessica zochten een fijne plek in de binnenstad van Groningen waar je een goede kop koffie kunt krijgen, een lekker broodje kan eten en tegelijkertijd hun kind zorgeloos mee naartoe kunnen nemen. Waar je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen als je kleintje huilt, maar waar je ook een goede kinderstoel vindt, een kindermenu en een verschoningsruimte. En als de kinderen iets groter zijn een uitdagende speelplek. Deze plek bestond nog niet en dus creëerden Lucinda en Jessica deze zelf.

Dat het een goed idee was bleek al snel. Er werd een crowdfundingcampagne gestart (www.crowdaboutnow.nl/denderz) en in een mum van tijd werd er bijna 100.000 euro geïnvesteerd. Denderz is inmiddels een begrip geworden onder de Groningse mama’s, papa’s en kindjes. Inmiddels staat Jessica alleen aan het roer (met Lucinda nog een beetje op de achtergrond ;)).


Jessica

Ik ben Jessica, 30 jaar en moeder van een prachtig meisje. Mijn roots liggen in Friesland, maar inmiddels ben ik niet meer uit de stad Groningen te slaan.

Door de week ben ik een bezige bij en het weekend breng ik graag door met mijn gezin. Ik hou van gezelligheid met vriendinnen en ik streef er naar om met regelmaat te sporten.

Jessica en 'Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zít'.
Team Denderz


Ons succes

Met onze drive en ons enthousiasme hebben wij Denderz tot een succes gemaakt. Een all-in concept die zich onderscheidt door het aanbod, de uitstraling en de communicatie. Wij staan voor een unieke beleving voor jong en oud, om even stil te staan in deze snelle wereld. Omdat alle ouders een relax moment met hun kids verdienen.

Volg onze avonturen!