Cafe


Je kind blij, jij blij!

Een fijne plek waar eten, drinken en winkelen samenkomen. Waar je naast je drukke werkweek nog even kunt relaxen maar waar ook oog is voor je kinderen.

In ons family cafe kun je terecht voor koffie met gebak, lunch en een borrel met een hapje. Een keer in de maand organiseren wij een Early Dinner, zodat uit eten met de kids een feestje wordt!Kindvriendelijk

Denderz is sfeervol én vooral kindvriendelijk ingericht. Aan alle aspecten voor de kinderen is gedacht. Er is vermaak voor de baby en de dreumes, peuter en de kleuter. Laat je verrassen keer op keer..

  • Speelhoek: Uitdagend met speelgoed in overvloed
  • Ruim opgezet: Ruimte voor kinderwagens en spelende kinderen
  • Kinderstoelen: Met zitverkleiner voor de allerkleinsten
  • Verschoningsruimte: Schoon en verwarmd
  • Kindermenu: Met gezonde, verantwoorde en stoute keuzes
  • Personeel met oog voor kinderen
Eten

We maken gebruik van lokale producten van goede kwaliteit die we op eigenzinnige wijze presenteren. Denk aan frisse salades, ambachtelijk brood en heerlijk gebak. Onze koffie is 100% Arabica van het bekende merk Illy en wordt door onze barista bereid. Voor de kinderen serveren wij een mix van verantwoorde en stoute keuzes, bijvoorbeeld vers fruit,een bakje rozijntjes, een boterham met jam of een zoete verrassing.

In de zomer openen wij de deuren van onze ijssalon. Van april t/m oktober kun je in Denderz ook terecht voor 18 smaken ambachtelijk Italiaans schepijs van Menodiciotto.

Vergeet onze vintage kauwgomballenautomaat niet, waar de kids een kauwgombal mogen draaien.Bekijk ons menuAfhuren

Zoek je een leuke locatie voor je kind om zijn of haar verjaardagsfeestje te vieren? Wil je zelf een borrel geven of je eigen kraamfeest in Denderz vieren? Reserveer een deel van ons cafe tijdens openingstijden of huur ons cafe af buiten openingstijden.

We informeren je graag naar de mogelijkheden.

Neem contact op