De stoerste broeken, sweatpants en leggings

Broeken, we hebben er nooit genoeg van, want er zijn korte broeken, lange broeken, broeken in het blauw, broeken met een printje, spijkerbroeken, joggingbroeken noem het maar op. Voor elke gelegenheid is er wel een andere broek en combineren is niet alleen voor meisjes weggelegd. Daarom hebben wij een diverse selectie aan jongensbroeken om ook aan hun wensen te voldoen. Neem een kijkje in onze collectie!

1 artikelen  

Verwijder alle


Spelen

Nieuwe kleren hoeven niet in de weg te staan bij het plezier van je kids. Jongens zijn dan wel vaak wat ruiger in het spelen dan meisjes, maar daar is iets heel moois op uitgevonden. De broeken met dubbele knieën van Dutch Dream Denim. Is je wildebras op zijn knietjes gevallen? Geen zorgen, door het extra lapje stof kan de broek twee keer zo lang mee. Daarnaast zijn alle broeken die wij verkopen van een hoge kwaliteit, waardoor de stof minder snel scheurt.

Legging?

Ja hoor, ook de legging kan tegenwoordig voor jongens! Wanneer een spijkerbroek te warm is en een short te koud, komt een legging goed van pas! Het bedekt de benen, zonder dat het te warm is. Met een stoer shirtje erboven en een paar sportieve gympen is de look al snel compleet.