Mooiste broeken, leggings en sweatpants

Meisjes kunnen veel kanten op met broeken. Een stoere broek, een schattige broek, jou dochter kan het hebben. Dan zijn er de verschillende kleurtjes en patroontjes nog die jou kleine fashionista echt niet kan laten liggen! Ben jij op zoek naar de mooiste broekjes voor jou dochtertje? Bekijk dan snel onze collectie.

2 artikelen  

Verwijder alle


Leggings

Leggings en jeggings zijn al een tijdje een kledingstuk dat niet uit de collectie van jou fashionista mag missen. Een legging onder een rokje was al langer gebruikelijk, maar tegenwoordig past het ook heel goed onder een short of op zichzelf met een shirtje erboven. Een legging is perfect voor in de warme lente dagen als een spijkerbroekje te warm is. Het bedekt de beentjes, zodat het warm genoeg blijft. Een legging kan heel goed gedragen worden met sneakers, sandaaltjes of laarsjes.

Nieuwe collectie

Wij krijgen een paar keer per jaar een nieuwe collectie binnen. De voorjaar zomer collectie en de najaar winter collectie. De voorjaar/zomer collectie heeft natuurlijk meer shorts en leggings en de najaar/winter collectie meer lange broeken en spijkerbroeken. Bekijk snel onze voorjaar/zomer collectie of onze najaar/winter collectie.