Om je lekker warm te houden in stijl. Speciale vestjes en truitjes met glitters, mooie patroontjes en andere versieringen. Geen enkele kledingstuk dat Billieblush maakt is saai, zo ook de vesten en truien.

1 artikelen  

Verwijder alle


Combineren

De vesten en truien van Billieblush zijn gemakkelijk te combineren. Het zorgt voor een extra interessante outfit door de mooie details die in de vesten en truien zijn verwerkt. Vesten en truien kunnen gecombineerd worden met een t-shirt, top of blouse eronder. Ga je voor een eigenwijze, sassy look? Combineer het dan met andere kledingstukken van Billieblush zoals een lekker tuttig tule rokje.

Er lekker warm bij zitten

Vesten en truien van Billieblush zijn niet alleen hartstikke leuk en mooi te combineren, ze zijn ook nog eens lekker warm. In elk seizoen zitten koude dagen, daarvoor is een vestje of truitje ideaal en kan het daarom niet missen in een kindergarderobe. Het is belangrijk dat kinderen het lekker warm hebben en met een vestje of truitje is dit zo gecreëerd. Met laagjes is de temperatuur heel goed te bepalen, mocht je kind het toch te warm hebben, dan is dit kledingstuk gemakkelijk uit te trekken.