Billieblush is een merk dat uit Frankrijk komt. Het merk maakt frisse, romantische kleding met originele details. Zo zijn ook de t-shirts en tops van Billieblush verassend en origineel. In hun print, afwerking of kleur. Wij hebben t-shirts en tops in de maten 86 t/m 128. Zoek hieronder jouw favoriet uit!

3 artikelen  

Verwijder alle


Originele shirts

De t-shirts en tops van Billieblush zijn stuk voor stuk uniek. In elk shirtje dat Billieblush maakt zitten verassingen. In het print, de stiksels of versieringen. Het is wel duidelijk dat de kledingstukken gemaakt zijn voor moderne prinsessen die een beetje tuttig zijn. De t-shirts en tops hebben frisse kleuren en wat veel terugkomt is natuurlijk de kleur roze. Billieblush maakt veel gebruik van 3D accessoires zoals een pompom, stukjes stof of pailletten.

Verschillende prinsessen

Billieblush maakt kleding voor alle prinsessen. Als jouw meid nou houd van comfort en een look die gemakkelijk te combineren valt of van tuttig, roze en veel details. Billieblush heeft veel kleding die prachtig staan voor speciale gelegenheden en waarmee jouw kleine meid de show steelt. De ontwerpers van Billieblush maken complete looks met bijpassende accessoires zoals schoenen en hoeden. Zo zijn de items onderling gemakkelijk te combineren.