Prinsessen hoeven niet altijd een jurk te dragen. Shorts en rokjes kunnen ook perfect een look creëren waarbij moderne prinsessen zich helemaal in hun nopjes voelen. Shorts in vrolijke kleuren met koninklijke versieringen of rokjes die bedekt zijn met sprankelend moois.

3 artikelen  

Verwijder alle


Koninklijke versieringen

De shorts en rokjes van Billieblush zijn bedekt met prachtige versieringen. Strikjes, patches, roezels en borduursels zijn decoraties die je veel terug ziet komen in elke collectie van Billieblush. Deze versieringen verwarmen elk meisjeshart. De shorts en rokjes van Billieblush zijn erg uitgesproken, maar nog steeds prachtig te combineren. Zo kan een short met veel versiering gecombineerd worden met een effen t-shirt of juist met een lekker fel shirt.

Sprankelend moois

Glitters, glitters, glitters! Voor kleine meiden zijn er nooit genoeg glitters! Hoe gaaf is het om deze sprankelende versieringen op je short of rokje te hebben? De hele dag rondspringen en tollen, want het glimt zo mooi in het licht!

Zomers en winters item

Stel je voor, het zonnetje schijnt en het is heerlijk warm buiten. Dan is een short of rokje perfect om aan te trekken. Shorts en rokjes kunnen natuurlijk heerlijk gedragen worden in het prachtige zomerse weer, maar in de herfst of winter is het nog steeds een perfect kledingstuk om lekker af te wisselen. Met een maillot of legging eronder is het al snel warm genoeg om buiten te dragen.