Alle prinsessen willen de mooiste jurken. Ook moderne prinsessen. Niet gewone jurken, maar tuniekjes die de meest prachtige details hebben. Jurken van Billieblush zullen elk prinsessenhart sneller laten kloppen. Groot of klein, iedereen wil wel een prinsesje zijn. Hieronder zijn de mooiste jurken van Billieblush op een rijtje gezet en het mooiste is dat ze morgen al aangetrokken kunnen worden!

5 artikelen  

Verwijder alle


Speciaal

Jurken van Billieblush zijn niet zomaar mooie jurkjes, het zijn prinsessenjurken! Ze komen in de meest prachtige kleuren met nog mooiere details. Billieblush jurken zijn vaak roze, want welke meid houdt hier nou niet van? Tussen het roze door vind je nog veel meer mooie kleuren. Zoals blauw, geel en crème. De jurken van Billieblush zijn versierd met mooie kralen, glitters of speelse verassingen. Alle tunieken en jurken zijn op de mooiste manier afgewerkt met oog voor de juiste pasvorm van kinderen.

Modern

Prinsessenjurken hoeven helemaal niet verkleedjurken te zijn. Het is die jurk die elk meisje een speciaal gevoel geeft. Waar elke meid van gaat stralen, dansen en lachen. Prinsessenjurken kunnen daarom best jurken zijn die hip en modern zijn. Als het maar een goed gevoel geeft. Billieblush maakt verschillende stijlen jurken. Voor echte prinsessen, maar ook voor de beetje stoerdere meiden.

De jurken van Billieblush komen in de maten 86, 92, 104, 110, 116 en 128.