Spijkerbroekjes, joggingbroekjes, leggings en jeggings, broekjes zijn er in alle vormen en maten. Zoek jouw favoriet hieronder uit!

2 artikelen  
De beste kwaliteit baby broeken

De broekjes die wij inkopen bekijken we eerst in het echt. We voelen de stofjes, bekijken de kleurtjes en zorgen ervoor dat de kleertjes die wij inkopen niet overal te vinden zijn. Het juiste stofje is belangrijk. Het moet licht zijn, goed rekbaar en de vorm en kleur behouden. Zo hebben we altijd kleertjes waar we volledig achter staan.

Nieuwe collectie

Elk halfjaar komen nieuwe kleertjes binnen die bij het seizoen passen. Zo hebben we het voorjaar/zomer seizoen en het najaar/winter seizoen. Dit betekend niet dat er geen nieuwe items toegevoegd worden, want de collectie komt in delen binnen. Elke keer als wij kleertjes binnenkrijgen doen we onze uiterste best om het dezelfde dag nog online te zetten. Houd onze site daarom goed in de gaten!

Bestellen

Heb je een broekje gevonden dat je helemaal geweldig vindt? Bij ons bestellen is veilig en gemakkelijk. Betalen gaat met Ideal of MisterCash/Bancontact. Boven €50,- betaal je geen verzendkosten en voor 16.00uur besteld is meestal de volgende dag in huis!