Ken je dat? Als je koude voeten hebt, dan ben je helemaal koud. Daarom dragen wij kousjes, sokjes of maillots. Deze items zijn ook onmisbaar in de garderobe van je baby. Om de voetjes van jou kleine op te warmen en warm te houden hebben wij sokken en maillots in verschillende soorten en maten. Neem snel een kijkje!

2 artikelen  
Babysokken een alternatief voor babyschoenen

Baby’tjes moeten nog erg wennen aan alles dat op hun huidje komt. Zowel kleren als schoenen. Schoentjes zijn wat zwaarder dan sokken en zullen daarom wat vreemd aanvoelen voor pasgeboren kindjes. Sokjes daarentegen zijn lekker zacht en licht. Perfect voor de eerste maanden! We hebben sokjes voor jongens en meisjes en zelfs sokjes die voor beide kunnen. Sokjes zijn niet alleen om de warmte goed te behouden, maar ze kunnen ook nog eens super stylish staan.

Handig

Voor de meisjes hebben we mooie maillots, die zowel de voetjes en de beentjes bedekken en makkelijk te combineren zijn met een rokje of een broekje. Wanneer je je baby een maillot aantrekt, hoef je je geen zorgen te maken dat ze blote voetjes krijgt. Bovendien staat het ontzettend leuk en kan het zowel in de zomer als in de winter worden gedragen.