Slapen is belangrijk. Nieuwe energie krijgen voor de volgende dag, zodat er weer volop gespeeld kan worden. Om lekker te kunnen slapen zijn slaapzakken ontwikkeld die hierbij helpen. Zoek hieronder de slaapzak uit die jij geweldig vindt.

4 artikelen  
Lekker slapen

Slaapzakken zijn de pyjama’s van baby’s. Vaak bewegen pasgeboren kindjes veel in hun slaap. Een broekje zou daarom zo uitgeschopt worden. Een slaapzak is mooi dicht aan de onderkant. Zo kunnen de beentjes niet vast komen te zitten tussen de spijlers. Slaapzakken kunnen niet opengemaakt worden door kindjes tot en met 8 maanden. Zo blijven ze de hele nacht lekker warm.

Veilig

Slaapzakken voor baby’s houden je kindje niet alleen lekker warm, maar zorgen ook voor extra veiligheid. Met een slaapzak aan kan jouw kleintje zich minder snel omdraaien en uit bed klimmen. Zorg er wel voor dat je de goede maat slaapzak koopt. Het hoofdje moet niet gemakkelijk door de hals heen passen, zodat ze binnen in de slaapzak zitten, maar zorg er ook voor dat er wel genoeg beenruimte is. De meeste slaapzakken geven genoeg ruimte bij de beentjes om nog lekker te kunnen trappelen.

Het is belangrijk dat kindjes goed kunnen slapen. Zo krijgen ze weer nieuwe energie voor de volgende dag. Een goede slaapzak helpt bij het krijgen van een goede nachtrust. Heb je snel een nieuwe slaapzak nodig? Een slaapzak kun je gemakkelijk online kopen bij Denderz. Dan is het de volgende dag nog binnen.