Voor lekkere huissokken, sokken met veel patroontjes of vol met glitters. MP Denmark komt elke keer weer met mooie verassende sokken en maillots in de nieuwe collecties.

1 artikelen  

Verwijder alle


Vakmanschap

MP Denmark is begonnen in 1937. Het begon heel klein. Door de jaren heen hebben ze veel veranderd aan hun sokken. Ze zijn erachter gekomen dat sokken snel slijten bij de hakken en tenen. Hier hebben ze een dikker stuk stof voor in de plaats gemaakt die langer meegaan en ook nog eens lekker lopen. Een ander probleem met sokken is dat ze snel afzakken Een elastiek in de band heeft dit probleem snel verholpen. Sokken maken is een echt vakmanschap. Door de jaren heen worden fouten en problemen gevonden en opgelost. Het resultaat? Sokken van goede kwaliteit die ook nog eens ontzettend leuk zijn.

Design

Een fris design met mooie patroontjes of juist heel basic van verschillende kleuren is wat je kunt verwachten van de sokken en maillots van MP Denmark. Elke nieuwe collectie is weer een verassing met nieuwe kleuren, patroontjes en vormen. De sokken van MP Denmark zijn lekker zacht en dus comfortabel aan de voeten.