Wil je jouw kindje helpen om beter en lekker te slapen? Dan is de Swaddle Up de slaapzak die daarbij helpt. De slaapzak helpt om in een natuurlijke houding te blijven liggen. Veel mensen zijn lovend over de werking van deze slaapzakken. Probeer het zelf!

2 artikelen  

Verwijder alle


Het geheim

De ontwikkelaars van Love To Dream hebben veel onderzoek gedaan naar de beste slaaphouding van baby’s. Dit om het kind en de ouders een betere nachtrust te geven. Waarom deze slaapzakken wel helpen om jouw kindje lekker te laten slapen ligt aan meerdere factoren. Je kindje wordt in een natuurlijke slaaphouding gelegen. Met de armpjes omhoog en de beentjes lekker vrij. Zo kan er lekker gesabbeld worden op de handjes, maar door de stof over de handjes kan jouw kindje zichzelf niet meer krabben. Doordat de handjes opzij worden gehouden door de elastische stof kan er niet op het buikje gerold worden.

Verschillende soorten

In de eerste fase zitten de armpjes aan de Swaddle Up slaapzak vast en kunnen er ook niet afgehaald worden. Dit is voor baby’s tussen de 0 en 4 maanden. Na die tijd is een slaapzak van baby’tjes tussen de 4 en 8 maanden. Hierbij kunnen de armpjes afgeritst worden. Zo kan jouw kindje rustig wennen aan het hebben van vrije armpjes. Stapje voor stapje zelfstandig kunnen slapen.